Türkiye

Kayseri'de kaza: 38 yaralı

Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesi yakınlarında bir yolcu otobüsü karayolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada 8'i ağır 38 kişi yaralandı.

Konular: Türkiye
[Fotoğraf: DHA]

kaza saat 18:30 sıralarında kayseri-malatya karayolunun 130'uncu kilometresinde pınarbaşı ilçesi yakınlarında meydana geldi. elazığ'dan istanbul'a giden yolcu otobüsü, karayolundaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. kaza haberi üzerine pınarbaşı devlet hastanesi ve 112 acil servis istasyonu'ndan çok sayıda ambulans olay yerine gönderildi.

8'i ağır 38 kişinin yaralandığı kaza yerine sağlık ve polis ekipleri güçlükle ulaştı. yaralılar, ambulanslarla pınarbaşı devlet hastanesi ile kayseri eğitim ve araştırma hastanesi'ne götürüldü. otobüsün içinde sıkışan bir kişi ise itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kurtarılarak ambulansla erciyes üniversitesi tıp fakültesi hastanesi'ne gönderildi. yaralılardan 8'inin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. kaza nedeniyle karayolundaki ulaşım bir süre aksadı. yaralıların hastanelere gönderilmesinin ardından, yolda ulaşım tekrar açıldı. kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

kaynak:dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;