Kültür-Sanat

Keanu Reeves 'suikastçı' olarak döndü

Haftanın gösterime giren beş filminden biri, bir süredir kendini yapımcılık ve belgesel yönetmenliğine adayan Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı 'John Wick'. Bir diğer beklenen filmse Colin Farrell'in başrolünde yer aldığı 'Aşk ve Tutku.'

Konular: Kültür-Sanat
Colin Farrell'in başrolünde yer aldığı 'Aşk ve Tutku' filminin yönetmenliğini Liv Ullman yapıyor.

aşk ve tutku / miss julie
iki oscar, dört altın küre ve iki bafta adaylığı bulunan liv ullman'ın yönetmenliğini yaptığı 'aşk ve tutku'nun başrollerinde hollywood'un en başarılı isimlerinden colin farrell ve jessica chastain yer alıyor. miss julie karakterinin etrafında yaşanan hikayede, julie aristokrat bir ailede yetişmiş genç bir kadındır. julie'nin şımarık ve kendinden emin tavrı, babasının hizmetkarı john ile önce ters düşmelerine ardından da büyük bir aşk yaşamalarına sebep olur. sınıf farkı, john'un mevcut nişanlısı aralarındaki aşkın yaşanamaması için önlerindeki engellerdir.

ölüm alfabesi / ouija
olivia cooke, ana coto ve daren kagasoff'un başrollerini paylaştığı korku filminin yönetmenliğini stiles white yapıyor. en yakın arkadaşını kaybeden laine, arkadaşının odasında bir 'ölüm alfabesine' rastlar. alfabenin sırlarını çözdükçe, korku dolu macera başlar. aslında öldüğünü zannettikleri debbie, bu dünyayı hiç terk etmemiştir.

john wick
uzun süredir izleyicinin özlediği, kendini oyunculuktan çok yapımcılığa ve belgesel film yönetmenliğine adayan keanu reeves, yeniden hayranlarıyla buluşuyor. john wick karakteri ile sinema perdesine çıkan reeves bu defa eşinin ölümüyle sarsılan bir adamı canlandırıyor. john wick, eşinin ölümünün ardından bir yas sürecine girer. bu dönemde yanında hep köpeği daisy vardır. bir gün kimliği belirsiz karanlık adamlar evine gelir, john'u ölesiye döver ve daisy'i de öldürür. john wick, aslında dünyanın en acımasız suikastçılarından biridir ve çekildiği kabuğundan dışarı çıkar.

gece vurgunu / nightcrawler
dan gilroy'un yönettiği 'gece vurgunu', kaos ortamlarını çeken bir kamera ekibinin hikayesini anlatıyor. başrollerinde jake gyllenhaal, rene russo ve michael papajohn'un yer aldığı filmde, kaza, cinayet, yangın, doğal afet gibi büyük kaotik ortamların oluştuğu anlarda 'kayıt' tuşuna basan kamera ekibiyle tanışan lou, gece muhabirliği yapmaya başlar. yaşanan her travmatik olayın, paraya dönüştüğünü fark eden lou, kendine bir çıkış yolu aramaktadır.

madagaskar penguenleri / penguins of madagascar
animasyonun en başarılı isimlerinden biri olan eric darnell, madagaskar penguenlerinin büyülü ve renkli dünyasını izleyiciyle buluşturuyor. filmi orijinal dilinde izleyecek olanlar için bir hatırlatma olarak tom mcgrath, chris miller ve christopher knights'ın seslendirme yaptığını belirtmek gerek.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;