ABD

Kedi evden 3700 km uzakta bulundu

Amerika Birleşik Devletleri’nde Cadılar Bayramı’nın kutlandığı 31 Ekim günü kaybolan bir kedi, tam 25 gün sonra evden 3700 kilometre uzakta bulundu.

Konular: ABD
Spice adlı kediye Maine'deki bir hayvan barınağı sahip çıktı. [Fotoğraf: REUTERS]

new mexico’nun albuquerque kentinde kaybolan spice adlı kedi, abd’nin doğusundaki 3700 kilometre uzaklıktaki maine’de ortaya çıktı.
6 aylık kedi, great protland’da bir kişi tarafından dışarıda bir spor çantanın içinde bulundu. portland hayvan barınağı'na teslim edilen kedinin sahibinin yeri de üzerindeki mikroçiple bulundu. 

spice adlı kedinin sahibi, kedinin gittiği yolu takip ettiğini anlatırken maine’ye nasıl gittiği konusunda hiçbir fikrinin bulunmadığını söyledi. kedinin sahibi daha önce hiç maine’de bulunmadığını, kedinin orada ne aradığını da bilmediğini ekledi. 

kediyi eve getirmek isteyen sahibi yol parası bulamazken devreye maine'deki hayvanat bahçesinin yöneticileri girdi. hayvanat bahçesi kedinin yol masraflarını karşılayarak sahibine ulaşmasını sağlayacak. 

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;