Türkiye

Kedi mamalı uzlaşma

Bodrum'da bir ev sahibi, evine izinsiz girerek eşyalarını kullanan kişi hakkındaki şikayetinden, sitedeki kedilere 50 kilogram mama alması şartıyla vazgeçti.

Konular: Türkiye

muğla'nın bodrum ilçesinde ev sahibi, ikametgahına izinsiz girerek eşyalarını kullanan kişi ile sitedeki kedilere 50 kilogram mama alması şartıyla uzlaştı.

gümüşlük mahallesi'nde g.n.a'ya ait eve giren c.d, evdeki eşyaları kullandığı sırada güvenlik güçlerince yakalandı. ev sahibinin şikayeti üzerine şüpheli c.d. hakkında "konut dokunulmazlığının ihlali" ve "mala zarar vermek"ten dava açıldı.

mahkemeye sevk edilen c.d. ile ev sahibi g.n.a'nın uzlaşması için bodrum cumhuriyet başsavcılığı uzlaştırma bürosu, taraflara davette bulundu.

uzlaştırma bürosu görevlileri, mağdur ev sahibiyle görüşerek c.d. ile uzlaşmayı isteyip istemediğini sordu. g.n.a'nın, evine giren c.d. ile sitedeki kedilere verilmek üzere 50 kilogram mama alması koşuluyla uzlaşacağını söylemesi üzerine çalışma başlatıldı.

uzlaştırmacı, başka bir suçtan cezaevinde bulunan şüpheliyle bağlantı kurarak konuyu aktardı. şüphelinin de kabul etmesi üzerine ailesiyle irtibata geçildi. şüphelinin ailesi tarafından alınan 50 kilogramlık kedi maması, uzlaştırmacı tarafından olayın yaşandığı siteye getirildi.

mamanın bir kısmı sitedeki kedilere verildi, kalanı da site yöneticilerine teslim edildi. tarafların uzlaşmasının ardından dosya kapatıldı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;