Türkiye

Kılıçdaroğlu'na Babalar Günü sürprizi

CHP liderinin çocukları babalarına sürpriz video hazırladı, eski fotoğraflar eşliğinde "Baba Kılıçdaroğlu"nu anlattı.

çocukları zeynep, aslı ve kerem kılıçdaroğlu ile damadı cenk nadir, chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu'nun babalar günü'nü sürpriz video ile kutladı. 

antalya, istanbul ve kore'de ayrı ayrı çekilen mesajlarda çocukluk anıları yer aldı.

oğlu kerem kılıçdaroğlu çocukluğunda babasıyla birlikte pazar sabahları kovboy filmleri izlediklerini anlattı.

"babam onların da babası" 

kızı aslı kılıçdaroğlu nadir, başta soma'da babalarını kaybetmiş çocuklar olmak üzere, babalarını kaybeden tüm çocukların acılarını paylaştığını ifade ederek "hiç bir zaman kayıplarını geri getiremeyeceğiz ama desteklerimizle acılarını hafifletebileceğimizi düşünüyorum. bilsinler ki babam onların da babası" dedi.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;