IŞİD

Kilis'e roket mermileri atıldı

Kilis'in Elbeyli ilçesinin Hürriyet Mahallesi'ne Suriye tarafından 3 roket mermisi atıldı. Olayda 5 kişi yaralandı, çevredeki bazı binaların camları kırıldı.

Konular: IŞİD, Türkiye
[Fotoğraf: AA]

7 mayıs gününden bu yana sessizliğin hâkim olduğu kilis merkezine 20 kilometre uzaklıktaki elbeyli ilçesinin hürriyet mahallesi'ne bugün saat 18.00 sıralarında suriye tarafından üç roketatar mermisi atıldı. olayda 5 kişi yaralandı, çevredeki bazı binaların camları kırıldı.

ilçede tedirginliğe yol açan patlama bölgesine güvenlik güçleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. roketin atıldığı suriye'nin bab bölgesi ise sınırda konuşlu fırtına obüsleri ve sakarya adlı çok namlulu roketatar bataryaları tarafından ateş altına alındı.

ocak ayından bu yana suriye'nin işid denetimindeki bab bölgesinden kilis kent merkezine atılan katyuşa roketatar mermileri 8'i suriyeli 21 kişinin yaşamını yitirmesine, onlarca kişinin yaralanmasına neden oldu.

kaynak: dha ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;