Türkiye

Kilis'te hastane yangını

Kilis Devlet Hastanesi'nde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın kontrol altına alındı.

Konular: Türkiye
Kilis Devlet Hastanesi'ndeki bazı hastalar tahliye edildi. [Fotoğraf: AA]

suriye sınırındaki kilis'in kent merkezinde olan kilis devlet hastanesi'nin çatısında saat 15.45 sıralarında yangın çıktı.

alevler kısa sürede binayı sarınca hastalar tahliye edildi.

kilis valisi süleyman tapsız, 118 hastanın tahliye edildiğini, yoğun bakım ünitesinde yatan 17 hastanın da gaziantep'e sevk edildiğini açıkladı. vali tapsız, yangının tamamen söndürüldüğünü, olayda ölen ya da yaralanan olmadığını belirtti. valinin yazılı açıklamasında yangının çıkış nedeniyle ilgili bir bilgi verilmedi. 

kilis devlet hastanesi, son yıllarda bölge halkının yanı sıra, suriye'deki iç savaşta yaralananlara da hizmet veren bir kurum olma özelliğini taşıyor. 

kaynak: dha, aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;