Suriye'de iç savaş

Kilis’te IŞİD roketinden 19. ölüm

Kilis'e atılan Katyuşa roketlerinden yaralanarak hastanede tedavi gören 25 yaşındaki İsmail Ufak bu sabah hayatını kaybetti. Kentte Suriye'den atılan roketlerden ölenlerin sayısı 19'a yükseldi.

24 nisan pazar akşamı suriye tarafından atılan katyuşa roketatar mermisi demirciler mahallesine düşmüştü. patlamada ağır yaralanarak kilis devlet hastanesi’ne kaldırılan ismail ufak, pazartesi sabahı hayatını kaybetti. böylece, ocak ayından bu yana roket mermileriyle ölenlerin sayısı 7'si suriyeli olmak üzere 19'a yükseldi.

son olarak geçen hafta işid gaziantep'in karkamış ilçesine havan mermileri atmıştı. karkamış'ın karşısında, işid denetiminde olan suriye'nin carablus kentinden türkiye tarafına atılan havan mermilerinden biri sınırdaki "fırtına" obüsüne isabet etmişti. bunun üzerine işid mevzileri ateş altına alınmış, 11 işid'li öldürülmüştü.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;