Türkiye

Kırıkkale'de kaza: 2 ölü

Kırıkkale'de yolcu otobüsüyle kamyonun çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Konular: Türkiye
Kazada yaralanan 13 kişi hastanelere kaldırıldı. [Fotoğraf-AA]

kırıkkale istikametine giden salim alpay yönetimindeki yolcu otobüsü ile aynı yöne seyir halindeki, ştuğla yüklü kamyona arkadan çarptı.  kırıkkale-samsun karayolunun 54. kilometresindeki kazada kamyon, yol kenarındaki tarlaya devrildi. kazada,otobüsün ikinci şoförü ömer celil taşçıoğlu ile yolculardan ahmet kesler öldü, 13 kişi yaralandı. 

yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulanslarla kırıkkale'deki hastanelere kaldırıldı.

artvin'in hopa ilçesinden izmir'e gitmek üzere yola çıkan yolcu otobüsünde 2 şoför, 1 muavin ve 13 yolcu bulunduğu belirtildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;