IŞİD

Koalisyon IŞİD'i vurdu

Kilis'in karşısındaki Suriye köylerinde bulunan IŞİD hedefleri, koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından vuruldu.

[Fotoğraf: DHA]

kilis'in arpakesmez köyü karşısında bulunan suriye’nin savran, soran, tilalyan, kefre ve alzahra köylerini elinde bulunduran işid ile muhalif grupların oluşturduğu fetih ordusu arasındaki çatışmalar aralıklarla devam ediyor.

muhaliflerin bölgeden çıkarmak istediği işid mevzileri koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından hedef alındı.

sık sık uçaklar tarafından hedef alınan işid mevzilerinden yoğun dumanlar yükseliyor. hava bombardımanı türkiye tarafında tedirginliğe yol açarken, zaman zaman işid denetimindeki bölgelerden silah ve patlama sesleri de duyuluyor.

türkiye tarafında tedirginlik yaşatan gelişme sonrası sınır hattında askerler zırhlı araçlarla önlemlerini artırdı.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;