Kobani

Kobani eylemlerine 16 gözaltı

İstanbul'da, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Kobani'ye destek eylemleri sırasında çok sayıda molotoflu saldırı eylemine karıştıkları iddiasıyla 16 kişi gözaltına alındı.

Konular: Türkiye
Kobani eylemlerinde 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. [Fotoğraf: DHA]

doğan haber ajansı'na göre istanbul emniyet müdürlüğü terörle mücadele şubesi ekipleri, 6-7 ekim tarihlerinde  kobani'ye destek eylemleri sırasında çıkan olaylara katılan pkk'nın gençlik yapılanması yurtsever devrimci gençlik hareketi (ydg-h) üyelerine yönelik olarak operasyon düzenlendi. özel harekat polislerinin de destek verdiği operasyonda, bir polis helikopteri de görev yaptı.

sultangazi ve gaziosmanpaşa'da operasyon

gaziosmanpaşa ve sultangazi'nin de aralarında bulunduğu 5 ilçede düzenlenen eşzamanlı baskınlarda, üçü kadın 16 kişi gözaltına alındı. şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda, 3 adet ruhsatsız tabanca ile çok sayıda molotof kokteyli ele geçirildiği öğrenildi. kamera görüntülerinden tespit edilen şüphelilerin çok sayıda molotof kokteylli saldırı olayına karıştığı öne sürülüyor. şüpheliler sorgulanmak üzere terörle mücadele şubesi'ne getirildi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;