Futbol

Kocaman'dan 'şike tezahüratı' tepkisi

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, taraftarlarının 'Aziz Yıldırım şike yapsana' tezahüratına tepki gösterdi.

Aykut Kocaman, 2012-2013 sezonunda Fenerbahçe'yi şampiyon yaptı. [Fotoğraf: AA]

konyaspor-fenerbahçe maçında konya tribünleri "aziz yıldırım şike yapsana" tezahüratı yaptı.

fenerbahçe'nin şampiyonluğuyla tamamlanan ve daha sonra şike davasına konu olan 2012-2013 sezonunda fenerbahçe teknik direktörü olan aykut kocaman, artık konyaspor'un başında.

kocaman, maçtan sonra lig tv'ye verdiği röportajda, tezahüratın kendisini çok rahatsız ettiğini söyledi.

kocaman, "o sene benim olup olmamam da önemli değil. ben konyaspor'un başında olduğum süre boyunca iç sahada taraftarlarımızın hiçbir rakibe karşı onların içini acıtmak için tezahürat yaptığını hatırlamıyorum. insanlarımız maalesef diğer insanların canını acıtmaktan mutluluk duyuyor. bu çok yanlış. bunu sadece konyaspor için söylemiyorum. hemen hemen herkes bunu yapıyor. taraftarlarımızın böyle bir tezahürat yapmaları kesinlikle doğru değildi" diye konuştu.

kocaman, maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında ise, "fenerbahçe'nin avantajlarının yanı sıra bir takım zaafları da vardı. bunları değerlendirmek istedik. sonuçta iki takım da iki puan kaybetmiş oldu" dedi.

ismail kartal: galatasaray şampiyon olursa alkışlarım

fenerbahçe teknik direktörü ismail kartal ise iyi oynadıklarını fakat kazanamadıklarını söyleyerek, "olması için çaba sarf ediyoruz, oyuncularım da çaba sarf ediyorlar. zannediyorum birkaç hafta üst üste öndeki gol kaçıran oyuncularımızın gol atması lazım ki, birazcık daha özgüvenlerini bulabilmeleri için" dedi.

galatasaray teknik direktörü hamza hamzaoğlu’nun fenerbahçe şampiyon olduğu zaman alkışlayacağı yönünde açıklama yaptığı hatırlatılan ve galatasaray şampiyon olduğu takdirde kendisinin alkışlayıp alkışlamayacağı sorulan kartal, "hamza hoca benim meslektaşım. başarılı olursa, galatasaray takımı şampiyon olursa alkışlarım" dedi.

kaynak: lig tv ve dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;