Spor

Kortta davetsiz misafir

Monte-Carlo Masters Tenis Turnuvası'nda Rafael Nadal ile Kyle Edmund arasında oynanan mücadele, bir güvercinin korta girmesiyle durdu. Bütün çabalara rağmen kortu terk etmeyi reddeden güvercin, ancak üçüncü denemeden sonra maç alanından uzaklaştırılabildi.

Konular: Spor

monte-carlo masters tenis turnuvası'nda, 19 nisan çarşamba günü, rafael nadal ile kyle edmund arasında oynanan mücadele, bir güvercinin korta girmesiyle durdu. görevlilerin çabalarına rağmen güvercin yaklaşık bir dakika boyunca kortu terk etmedi.

üçüncü denemeden sonra güvercinin nadal'ın arkasındaki tribünlere konmasıyla müsabakaya devam edildi. güvercin, nadal'ın 6-0, 5-7 ve 6-3 ile 3-0 kazandığı müsabakayı bir süre de tribünden takip etti. 

kaynak: atpworldtour

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;