Gülen örgütü soruşturmaları

Koza İpek Holding'de kayyum heyeti değişti

Gülen Cemaati'ne yakın Koza İpek Holding'e atanan kayyum heyeti mahkeme tarafından değiştirildi.

[Fotoğraf: CHA/Arşiv]

koza ipek holding şirketlerinden koza altın işletmeleri ile koza anadolu metal madencilik işletmeleri'nin kamuyu aydınlatma platformu'nda (kap) yer alan açıklamasında, şirketlerde 9 kişilik kayyum heyetinin görev yapacağı bildirildi.

açıklamada, ankara 5. sulh ceza hâkimliği'nin kararı ile şirketin yönetim kuruluna 26 ekim 2015 tarihinde atanan kayyum heyetinde değişikliğe gidildiği belirtilerek, yeni kayyum heyetinde şu isimlere yer verildi:

hasan ölçer (yönetim kurulu başkanı), hayrullah dağıstan (yönetim kurulu başkan yardımcısı), hamza yanık (yönetim kurulu üyesi), arif yalçın (yönetim kurulu üyesi), mustafa akçil (yönetim kurulu üyesi), hikmet keleş (yönetim kurulu üyesi), ümit önal (yönetim kurulu üyesi), ali yazlı (yönetim kurulu üyesi), çetin altay (yönetim kurulu üyesi).

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;