Gülen örgütü soruşturmaları

KPSS'de usulsüzlük: 3 kişi tutuklandı

Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilen ÖSYM çalışanı 3 kişi tutuklandı.

ARŞİV [Fotoğraf: AA]

ankara cumhuriyet başsavcılığınca, 2010 kpss'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve ardından nöbetçi hakimliğe sevk edilen 3 şüpheli, ankara 3. sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı yücel erkman'ın ifadeler üzerinden yaptığı değerlendirme sonucunda "suç işlemek amacıyla kurulan terör örgütüne üye olmak", "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına zincirleme dolandırıcılık" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından tutuklamaya sevk edilen zanlılar ibrahim k, ibrahim u. ve şule ü. ankara 3. sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

ankara cumhuriyet başsavcılığınca yürütülen, 2010 kpss'deki usulsüzlük iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında, ankara emniyet müdürlüğü mali suçlarla mücadele şubesi ekiplerince, ösym'nin soru hazırlama bölümünde çalışan ibrahim k, ibrahim u. ve şule ü. gözaltına alınmıştı.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;