İngiltere

Kraliyet ailesi yarıştı

Londra Maratonu kapsamında zihinsel sağlığa dikkat çekmek için İngiltere Kraliyet Ailesi'nden Prince William, eşi Düşes Kate Middleton ve Prens Harry 50 metrede yarıştı.

ingiltere kraliyet ailesi üyeleri, zihinsel sağlığa dikkat çekmek için destekledikleri 'heads together' isimli kampanya kapsamında, londra'daki olimpiyat parkı'nda londra maratonu'nun bir parçası olan etkinliğe katıldı.

maraton öncesinde cambridge dükü prens william, eşi düşes kate middleton ve genç prens harry 50 metrede yarıştı. her ne kadar düşes, yarışa prenslerden daha hazırlıklı geldiyse de yarışı sonuncu tamamladı. genç prens harry, ağabeyini geride bırakarak birinci geldi. kraliyet ailesinin ardından, yaklaşık 150 sporcu koştu.

heads together kampanyası, kraliyet ailesinin genç üyeleri tarafından, ülke gençliğinin zihinsel sağlığına dikkat çekmek başlatıldı.

kaynak: reuters

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;