UEFA Avrupa Ligi

Kupa yine Sevilla'nın

UEFA Avrupa Ligi Finali'nde Liverpool'u İsviçre'de 3-1 yenen Sevilla kupayı bir kez daha müzesine götürdü. İspanyol ekip bu kupayı üst üste 3 kez kazanan ilk takım oldu.

Konular: Spor, Futbol, İspanya, La Liga
Maç Basel'de oynandı. [Reuters]

maçta liverpool 35'te daniel sturridge ile öne geçti ama ikinci yarıda sahada bambaşka bir sevilla vardı. 46'da kevin gameiro, 64 ve 70'te coke maçın skorunu belirledi.

daha önce 2006, 2007 ve 2014, 2015 yıllarında olmak üzere bu kupayı iki defa art arda müzesine götürmeyi başaran sevilla, böylece avrupa'nın 2 numaralı kupasını üst üste 3 kez müzesine götüren ilk ekip oldu. toplamdaki uefa avrupa ligi kupa sayısını ise 5'e çıkardı.

şu ana kadar bu kupayı en fazla kazanan ekip yine sevilla.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;