Türkiye

Kuş sürüsüne çarpan THY uçağında hasar

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Nevşehir seferini yapan yolcu uçağı iniş sırasında kuş sürüsüyle çarpıştı, uçağın burnunda ve kanadında ciddi hasar oluştu.

Konular: Türkiye

tk 2004 sefer sayılı boeing 738 tipi uçak, nevşehir - kapadokya havalimanı pistine inişi sırasında kuş sürüsüyle karşı karşıya geldi. uçağın kuş sürüsüne çarpması sonucu uçağın burnunda ve kanadında hasar oluştu. pilot kuş sürüsüne rağmen uçağı sorunsuz şekilde piste indirmeyi başardı.

nevşehir kapadokya havalimanı müdürü mehmet muslu, uçağın bakım çalışmalarının devam ettiğini belirtti. muslu, nevşehir-istanbul seferinin başka bir uçakla gerçekleştirileceğini söyledi.

kaynak: anadolu ajansı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;