Transfer

Lampard Ocak'a kadar City'de

Manchester City Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, Chelsea'nin sembol isimlerinden biri olan Frank Lampard'ın Ocak ayına kadar City forması giyeceğini söyledi.

arjantinli teknik adam, 36 yaşındaki futbolcunun, kiralık olarak city'ye geleceğini açıkladı.

pellegrini, lampard'ın 10 gün sonra city antrenmanlarına katılacağını da sözlerine ekledi. ingiliz kulübünden ise şu ana kadar resmi bir açıklama gelmedi. 

chelsea'den ayrılan lampard, amerikan takımı new york city'ye transfer olmuştu. manchester city ve new york city'nin sahipleri ortak.

amerika futbol ligi mart ayında başlayacak. lampard, yeni takımının hazırlık kampına katılmak için ocak ayında city'den ayrılacak.

futbol kariyerinde chelsea formasıyla 649 maçta 211 gol kaydeden lampard, 3 kez de şampiyonluk sevinci yaşamıştı. 13 yıl chelsea forması giydi ve kulüp tarihinin en golcü oyuncusu oldu. 

kaynak: afp

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;