Bilim-Teknoloji

Lego’dan Minecraft’a rakip

Özellikle gençler arasında popüler olan Minecraft’a Lego’dan bir rakip geldi. Lego Worlds isimli oyun kullanıma sunuluyor.

Konular: Bilim-Teknoloji

gençlerin ilgisini çeken ve 2014 yılında microsoft tarafından 2.5 milyar dolara satın alınan minecraft oyununa bir rakip geldi. lego worlds isimli oyun lego firması tarafından geliştirildi ve rakibinin sunduğu birçok özelliği de üzerinde barındırıyor. minecraft’ta piksel tabanlı olan altyapı burada lego tabanlı olarak kuruluyor. 

windows xp yüklü bir bilgisayarda bile oynanabilen oyun, sabit diskte en az 10 gb boş alana ihtiyaç duyuyor. lego ve tt games işbirliği ile hazırlanan oyun, gelişmiş özellikleri ve birçok yeni fonksiyonu ile dikkat çekiyor.  

oyuncuların birçok araç, geliştirme ve minecraft’ta bulunmayan özellikle beraber kullanıma sunuldu. şimdilik beta aşamasında olan ve halen geliştirilen oyun, steam üzerinden 24 tl karşılığında oynanabiliyor. oyunun nihai sürümünün 2016 yılının başında kullanıma sunulması bekleniyor. 

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;