Tenis

Li Na bırakabilir

İki kez grand slam kazanan Çinli raket Li Na’nın profesyonel kariyerine nokta koyabileceği konuşuluyor. 32 yaşındaki sporcu sakatlıklar nedeniyle bu kararı alabilir.

Konular: Spor
Li Na, sıralamada ikinciliğe kadar çıkmıştı. [Fotoğraf: AFP]

devlet televizyonu cntv’nin spor kanalı, li na’nın pazar günü basın toplantısı düzenleyeceğini ifade etti. iddialara göre, asya’nın en başarılı tenisçisi cuma günü sosyal medya aracılığıyla emekliliğini açıklayabilir.

cctv-5’e ismini vermek istemeyen sporcuya yakın kaynaklardan biri ise cuma günü yapılacak açıklamada 32 yaşındaki tenisçinin sakatlıklar nedeniyle sporu bıraktığını açıklayacağını söyledi.

dünya altı numarasında yer alan li na, amerika açık’a dizindeki sakatlık nedeniyle katılamamıştı. 2011’de fransa açık’ı kazanan çinli sporcu, 2014’te avustralya açık’ta zafere ulaşmıştı.

kaynak: al jazeera ve afp
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;