Futbol

Ljungberg Hindistan'da futbol dönüyor

İsveçli eski milli oyuncu Fredrik Ljungberg, Hindistan Süper Ligi ekiplerinden Mumbai City ile anlaştı. Ljungberg, 2012'de emekliliğini açıklamıştı.

Konular: Spor
Ljungberg, 2012'den beri profesyonel futbol oynamıyor. [Fotoğraf: Getty Images]

hindistan süper ligi'nin resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, son olarak nicolas anelka ile sözleşme imzalayarak dikkati çeken mumbai city'nin, isveçli 37 yaşındaki fredrik ljungberg ile de sözleşme imzaladığı söylendi.

ingiltere premier lig ekiplerinden arsenal'de 1998-2007 sezonları arasında forma giyen ve gösterdiği performansla takımın yıldızları arasına giren ljunberg, çıktığı 216 maçta 72 gole imza atmıştı.

ljunberg son olarak 2012 yılında japonya temsilcisi shimizu s-pulse'da forma giymesinin ardından emekliye ayrılmıştı.

hindistan'da futbolun daha fazla popülerleşmesi amacıyla yapılan yatırımın ardından bu sezon italyan alessandro del piero, fransız nicolas anelka, david trezeguet ve robert pires, ispanyol luis garcia ve joan capdevila, ingiliz kaleci david james gibi emektar oyuncuların yanı sıra brezilyalı teknik adam zico da ülkede görev alacak.

gelecek ay başlayacak ve üç ay sürecek hindistan süper ligi'nde sekiz takım mücadele edecek.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;