Türkiye

LPG faciasında 10. ölüm

Diyarbakır Lice'de geçen hafta LPG yüklü tankerin patlaması sonucu yaralanan bir kişi daha hayatını kaybetti. Olayda ölü sayısı 10'a yükseldi.

Konular: Türkiye
Licede yanan otobüsler
diyarbakır'ın lice ilçesinde 21 temmuz'da, lpg yüklü tankerin devrilmesi sonucu meydana gelen patlamada ağır yaralanan sinan aluç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
olayda ölenlerin sayısı böylece 10'a yükselmiş oldu.
41 yaşındaki aluç, ankara numune hastanesi'nde tedavi götüyordu.
aluç'un cenazesi adli tıp kurumu'ndaki işlemlerin ardından yakınları tarafından memleketi siverek'e götürüldü.
diyarbakır-bingöl karayolunun 90. kilometresinde lpg yüklü tankerin devrilmesi sonucu meydana gelen patlama sırasında yoldan geçen 2 yolcu otobüsü ve bazı araçlar alev almış, olayda 9 kişi yaşamını yitirmiş, 63 kişi yaralanmıştı.
kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;