Bilim-Teknoloji

Macbook Pro’ya ücretsiz tamir

Apple, sorun yaşayan bazı MacBook Pro modelleri için ücretsiz tamir programı başlattı.

Konular: Bilim-Teknoloji
Tamir programından Türkiye'deki kullanıcılardan yararlanabilecek
Tamir programından Türkiye'deki kullanıcılardan yararlanabilecek [Fotoğraf: Apple]

zaman zaman ürünleriyle ilgili ücretsiz tamir ve değişim hizmetleri veren apple, şimdi de macbook pro dizüstü bilgisayarlar için benzer bir tamir programı başlattı. firmanın şubat 2011 ve aralık 2013 tarihleri arasında satılan bazı modellerde ekranda bozuk ya da karışık görüntü sorunu olarak ortaya çıkan problem ücretsiz olarak tamir edilecek. 

apple’dan yapılan açıklamaya göre 2011 yılında üretilen 15 ve 17 inç macbook pro modellerinde ve 2012 ortası ile 2013 başı arasında üretilen 15 inç retina ekranlı macbook pro modellerinde bazı sorunlar yaşanabiliyor. 

bu tarihler arasında bu ürünlerden satın alanlar apple’ın resmi internet sitesinden kendi ürünlerinin bu kapsamda olup olmadığını seri numarası girerek kontrol edebiliyorlar. türkiye için de geçerli olan tamir programı ile ilgili detaylı bilgi apple'ın resmi internet sitesinde bulunuyor.

kaynak: cnbc ve al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;