Tenis

Marsel, Federer şansını kaçırdı

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası ilk turunda Türk tenisçi Marsel İlhan, Finlandiyalı Jarkko Nieminen'e 2-0 mağlup oldu.

Konular: Spor
Marsel set alamadan maçı kaybetti. [Fotoğraf: AA]

jarkko nieminen, ikinci turda turnuvanın bir numaralı seribaşı isviçreli raket roger federer ile eşleşti.

garanti koza arena'da oynanan maçın ilk setini nieminen 6-3 kazandı. ikinci sette bir çok kez rakibinin servisini kırma şansını yakalayan marsel ilhan, bunlardan sonuç alamadı. dünya 77 numarası ikinci seti de 6-4 kazanıp bir üst tura yükseldi.

ilk turu maç yapmadan geçen roger federer, nieminen ile 29 nisan çarşamba günü karşılaşacak.

turnuvanın 1 numaralı seri başı roger federer, 2 numaralı seri başı bulgar grigor dimitrov, 3 numaralı seri başı uruguaylı pablo cuevas ve 4 numaralı seri başı kolombiyalı santiago giraldo ilk turu maç yapmadan geçti.

cem ilkel'den sonra marsel ilhan'ın da ilk turda elenmesiyle turnuvada tekler kategorisinde türk sporcu kalmadı.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;