Tenis

Marsel İlhan ABD Açık'tan elendi

Sezonun son "grand slam" tenis turnuvası ABD Açık'ta 2'nci tur maçına çıkan milli tenisçi Marsel İlhan, Fransız rakibi Benoit Paire'e 3-1 yenilerek turnuvaya veda etti.

Konular: Spor
Marsel'in yeni hedefi Olimpiyatlar'da Türkiye'yi temsil etmek [AA]

abd'nin new york kentinde düzenlenen turnuvanın üçüncü gününde tek erkeklerde korta çıkan milli raket, 2 saat 3 dakika süren maçı 3-6, 6-3, 4-6 ve 3-6'lık setlerle kaybetti.

dünya sıralamasının 41 numarası benoit paire, ilk turda geçen senenin finalisti ve 4 numaralı seribaşı japon kei nishikori'yi eleyerek iddiasını ortaya koymuştu.

milli tenisçi ise, ilk tur maçında çek radek stepanek karşısında setlerde 2-1 öndeyken rakibinin mücadeleden çekilmesiyle adını ikinci tura yazdırmıştı.

paire, 3'üncü turda 23 numaralı seribaşı ispanyol tommy robredo ile dünya sıralamasının 55 numarası avustralyalı sam groth arasındaki maçın galibiyle karşılaşacak.

"önümüzdeki turnuvalara bakacağım"

marsel ilhan, elenmesine rağmen iyi bir turnuva çıkardığını belirtti.

dünya sıralamasının 83 numarası ilhan, "bugün iyi oynadığımı düşünüyorum. birkaç basit hata yaptım önemli puanlarda. benoit paire de çok formda. iki gün önce nishikori'yi yendi. artık önümüzdeki turnuvalara bakacağım" diye konuştu.

gelecek sezonun ilk "grand slam" turnuvası avustralya açık'ta daha üst turları görmek istediğini belirten ilhan, olimpiyat oyunlarında türkiye'yi temsil etmeyi hedeflediğini ifade etti.

kaynak: aa
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;