Soma'da Facia

Meclis Komisyonu'ndan Soma fotoğrafları

Soma'da 301 işçinin ölümüne neden olan facianın yaşandığı madende geçen hafta incelemelerde bulunan Meclis Komisyonu, madenden fotoğrafları basınla paylaştı.

Konular: Türkiye
 
meclis soma maden kazalarını araştırma komisyonu kazanın meydana geldiği madende, 30 ekim'de incelemelerde bulundu. çalışmalarını tamamlayan ve rapor yazma aşamasına gelen komisyon kaza mahallinde yaptığı incelemelere ilişkin görüntüleri basın ile paylaştı. işte kazanın yaşandığı yerden komisyon üyelerinin çektiği fotoğraflar.

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;