TBMM

Meclis tatile girdi

‘Torba yasa’ tasarısının beşinci bölümünü kabul eden TBMM, 1 Ekim Çarşamba gününe kadar tatile girdi.

Konular: Türkiye
aa tbmm meclis promo
[AA-ARŞİV]

kamuoyunda 'torba yasa' olarak bilinen iş kanunu ile bazı kanun ve kanun hükmünde kararnamelere değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısının beşinci bölümü meclis genel kurulu’nda kabul edildi.

kabul edilen öneriyle tbmm, 1 ekim çarşamba gününe kadar tatile girdi.

birleşimi 1 ekim çarşamba günü saat 15.00'te toplanmak üzere kapatan meclis başkanvekili sadık yakut, kapatırken "çok şükür" diyerek espri yaptı.

1 temmuz’da yaz tatiline girmesi gereken meclis, torba yasa tasarısının geçmesi için çalışmalarını uzatmıştı. tasarının görüşmeleri meclis'in tatile girmesi nedeniyle yeni yasama yılına kaldı. 148 maddelik tasarının geriye kalan 21 maddesi tatilin ardından görüşülecek.

ancak meclis genel kurulu 1 ekim'den önce, yeni cumhurbaşkanının yemin etmesi için 28 ağustos perşembe günü toplanacak.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;