Meksika

Meksika'da petrol platformunda yangın

Meksika Körfezi'nde bir petrol sondaj kulesinde yangın çıktı. 10 yangın söndürme gemisiyle müdahale edilen yangında 4 kişi öldü.

Konular: Latin Amerika
Petrol platformundaki yangına yangın söndürme gemileriyle müdahale ediliyor. [Fotoğraf-AFP]

meksika devletine ait petroleos mexicanos (pemex) şirketinin abkatun permanente adlı petrol platformunda yangın çıktı. yangında şu ana kadar 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

pemex'den yapılan açıklamada, 16 kişinin yaralandığı yangında bazı çalışanların kurtulmak için suya atladığı bildirildi. 

ancak yaralı sayısında farklı açıklamalar geliyor. bölgedeki ciudad del carmen acil hizmetler yetkilisi yangında şu ana kadar 45 kişinin yaralandığını belirtti.

 platformdan 302 çalışanın tahliye edildiği belirtilen açıklamada, 10 yangın söndürme gemisiyle müdahale edilen yangının çıkış nedenine ilişkin henüz bir delil olmadığı ifade edildi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;