Türkiye

Mersin'de öğretmen, eski eşini öldürdü

Mersin'de öğretmen İsmail Sırrı Öcalan, anaokulu öğretmeni eski eşini çalıştığı anaokulunun önünde bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Konular: Türkiye
Anaokulu öğretmeni 42 yaşındaki Yasemin Çetiner, öğrenciler ve velilerin gözü önünde eski eşi tarafından öldürüldü. [Fotoğraf: DHA]

adana'da özel bir dershanede çalışan 52 yaşındaki öğretmen ismail sırrı öcalan, otomobiliyle bir buçuk yıl önce boşandığı 42 yaşındaki yasemin çetiner'in görev yaptığı mersin'deki toroslar anaokulu'nun önüne gitti ve okuldan çıkan bir çocuk annesi yasemin çetiner'in önünü kesti. ismail sırrı öcalan, barışmak istediği ancak bunu kabul etmeyen eski eşini sokak ortasında, öğrenci ve velilerin gözleri önünde darp etti. daha sonra yere yatırıp bıçakla boğazını kesti.

o sırada okula gelen 18 yaşındaki halil ibrahim öcalan, annesini kanlar içinde yerde yatarken gördü. göz yaşlarına boğulan öcalan taşla babasına saldırdı. ismail sırrı öcalan otomobiline binip kaçtı. 

"tehdit edildiğini anlattı"

cinayeti gören öğrenci ve öğretmenler sinir krizi geçirdi. mesai arkadaşları, yasemin çetiner'in kendilerine eski eşi tarafından sık sık tehdit edildiğini ve koruma isteğinin karşılanmadığını söylediğini anlattı.

olay yerinden kaçan ismail sırrı öcalan ise polisi arayarak, "beni yakalarsanız önce ekibe sonra da kafama sıkacağım" dedi. erdemli ilçesine doğru yol aldığı belirlenen sırrı öcalan, polisin "dur" ihtarına ve havaya ateş açmasına rağmen polis barikatını aşarak kaçmayı sürdürdü. eski eşini öldüren öcalan, mersin-antalya yolunda yakalandı ve sorgulanmak için mersin'e götürüldü.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;