2018 Dünya Kupası

Messi ve arkadaşlarından basına boykot

2018 Dünya Kupası Elemeleri’nde Kolombiya’yı 3-0 yenen Arjantin’de Lionel Messi hak etmedikleri suçlamalarla karşılaştıkları için artık basına konuşmayacaklarını ifade etti.

Konular: Spor, Futbol, Arjantin

messi bir gol de attığı maçın ardından basının karşısına 26 takım arkadaşıyla çıktı ve kararı bildirdi: basına artık konuşmayacağız.

messi bu kararın gerekçesi olarak ise kendileri hakkında yapılan birçok suçlamayı, saygı göstermemeyi ve kişisel hayata girmeyi gösterdi.

messi “basınla daha fazla konuşmama kararı aldık. birçok suçlamayla karşı karşıya kalıyoruz. saygı eksikliği yaşıyoruz. buna karşın şu ana kadar hiçbir şey söylemedik. olayların bu duruma kadar gelmesinden dolayı üzgünüz ama yapacak bir şey yok. birçoğunuzun bize saygı göstermediğini görüyorum, biliyorum. ama oyunu değil bizi özel hayatımızla, kişiliğimizle ağır eleştiriyorsunuz” açıklamasını yaptı.

fitili ateşleyen haber

arjantin takımının bu duruma gelmesini en çok ateşleyen haber, bir radyonun ezequiel lavezzi’nin uyuşturucu kullandığını iddia etmesi oldu. lavezzi haberi yapan gazeteciyi mahkemeye verdi.

arjantin, güney amerika grubu’nda 12 maçta 19 puan topladı ve beşinci sırada. rusya 2018’e ilk 4 direkt gidecek. 5. sıradaki takım play-off oynayacak.

kaynak: reuters 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;