Premier League

Mesut Özil geri dönüyor

Sakatlığı geçen Türk asıllı Alman futbolcu, takımı Arsenal'in Pazar günü oynayacağı Hull City maçının kadrosunda olabilir.

Konular: Spor, Futbol
Mesut, Bayern Münih maçının ilk yarısında sakatlanmıştı. [AFP]

arsenal teknik direktörü arsene wenger, "biz gol atmaya alışkın bir takımız. son dönemde yeterince gol atamıyoruz. mesut, bizim ofansif anlamda en önemli oyuncularımızdan birisi ve ofansif oyunumuza geri dönmek önemli" diye konuştu.

25 yaşındaki futbolcunun olağanüstü bir oyuncu olduğunu ifade eden fransız teknik adama göre alman yıldız, gelecek sezonun en iyi futbolcu listesine girebilir. fransız çalıştırıcı, özil'in maç gününe kadar fiziksel teste tabi tutulacağını bildirdi.

sezon başında real madrid'den arsenal'a transfer olan yıldız futbolcu, beş hafta önce şampiyonlar ligi ikinci turunda bayern münih ile oynanan maçta sakatlanmıştı.

şampiyonluk yarışından uzak kalan londra ekibinde, kieran gibbs hull city maçında kadroda olmayacak ama nacho monreal hazır hale gelebilir, fransız orta saha mathieu flamini'nin cezası da bitti.

iki ekip, federasyon kupası final maçında da karşılaşacak.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;