Mısır

Mısır'da gözlem uçağı düştü: 6 ölü

Mısır’da başkent Kahire’nin güneydoğusundaki Feyyum kentinde orduya ait bir gözlem uçağının düşmesi sonucu 6 kişi öldü.

Konular: Ortadoğu

mısır ordu sözcüsü muhammed semir, sosyal paylaşım sitesi facebook'taki hesabından yaptığı açıklamada, askeri helikopterin bu sabah eğitim uçuşu yaptığı sırada teknik bir arıza nedeniyle feyyum'da düştüğünü, olayda helikopterde bulunan 6 kişinin öldüğünü, 1 kişinin de yaralandığını belirtti. muhammed semir, olayla ilgili ayrıntı vermedi ve önümüzdeki saatlerde uçağın düşüşüyle ilgili bir açıklamanın yapılacağını bildirdi.

uçağın düşüş sebebi öğrenilemedi. gelen ilk haberler uçağın teknik bir arızadan dolayı düştüğü yönünde.

semir, savunma bakanı sıdki subhi'nin konuyla ilgili araştırma yapması için komisyon oluşturulması talimatı verdiğini de kaydetti.

mısır içişleri bakanı sıdkı subhi, olayla ilgili soruşturma başlatılmasını talep etti.

kaynak: al jazeera ve aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;