Premier League

Mkhitaryan kulübeden çıkamıyor

Geçtiğimiz yıl Bundesliga'da yılın futbolcusu seçilen Henrik Mkhitaryan, tam 42 milyon euro'ya transfer olduğu Manchester United'da yedek kulübesinden çıkamıyor. Ermeni futbolcu formayı alacağına inanıyor.

Konular: Spor, Futbol, Bundesliga
Mkhitaryan orta sahada görev yapıyor.

henrikh mkhitaryan geçtiğimiz sezon borussia dortmund formasıyla harika bir sezon geçirdi ve ligde yılın futbolcusu seçildi. o sezonu kötü bitiren manchester united ise yeni bir döneme girerek jose mourinho, zlatan ibrahimovic ve paul pogba gibi transferlerin yanına mkhitaryan'ı da ekledi. 

fakat beklenen olmadı. yüksek bir bedelle alınan mkhitaryan manchester united'da forma bulamıyor. son olarak manchester city ile oynanan kupa maçında da kadroya giremeyen ermeni futbolcu 10 eylül'den beri formaya uzak. o maçta city united'ı 2-1 yenmiş, mkhitaryan oyuna ikinci yarıda dahil olmuştu. 

mkhitaryan, yeni kulübünde şu ana kadar sadece 105 dakika oynayabildi. 27 yaşındaki futbolcu 'ister 30 ister 40 vermiş olsunlar bu formayı bana verecekleri anlamına gelmiyor. antrenmanlarda elimden geleni yapıyorum. formayı alacağıma inanıyorum. her maçta oynayacağımı tabii ki söylemiyorum. sonuçta taktik bir anlayış var ve rakibe göre değişebiliyor" dedi. 

kaynak: al jazeera


 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;