Ekonomi

Motorine 4 günde ikinci zam

Pazartesi gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litresinde ortalama 7 kuruş zam yapıldı. Cuma günü de motorinin litre fiyatında 4 kuruş artış yapılmıştı.

Konular: Ekonomi, Türkiye
Petrol fiyatlarındaki düşüş pompaya tam olarak yansımıyor. [Fotoğraf: Reuters]

pazartesi gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin litresinde ortalama 7 kuruş zam yapıldı. ankara'da litresi ortalama 3,32 lira olan motorinin yeni fiyatı 3,39 liraya yükselecek. motorinin fiyatı istanbul'da ortalama 3,26 liradan 3,33 liraya, izmir'de ise ortalama 3,29 liradan 3,36 liraya çıkacak.

fiyatlarda rekabet ve serbesti nedeniyle kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösterebiliyor. cuma günü de motorinin litre fiyatında 4 kuruş artış yapılmıştı.

kaynak: aa

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;