Premier League

Mourinho sezona kupayla başladı

Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde ilk kupa sınavını veren Manchester United, Leicester City'i 2-1 yenerek Community Shield'i müzesine götürdü.

Konular: Spor, Futbol

ingiltere'de geçen yıl federasyon kupası'nı kazanan manchester united ile ligde şampiyonluk ipini göğüsleyen leicester city, başkent londra'daki 90 bin kişilik wembley stadı'nda community shield kupası için karşı karşıya geldi.

karşılaşmanın 32. dakikasında rooney'nin asistinde topu ağlara gönderen lingard'ın golüyle manchester united ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 52. dakikada vardy ile eşitliği sağlayan mavi-beyazlı ekip karşısında yeni transferi ibrahimovic ile 83. dakikada bir kez daha öne geçen ve kalan dakikalarda skoru koruyan manchester ekibi kupanın sahibi oldu.

mourinho, yeni takımında ilk sezonuna kupayla başlarken, 2005 yılından sonra ikinci kez community shield'i kazanma başarısını gösterdi. manchester united, tarihinde kupayı 21. kez kazanma başarısını gösterdi.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;