Premier League

Mourinho'nun satış listesinde

Milli takım kariyerini sonlandıran Alman futbolcu Sebastian Schweinsteiger'in Mourinho'nun satılık listesinde olduğu iddia ediliyor.

Konular: Spor, Futbol
Schweinsteiger yıllarca Bayern'de oynadı [Getty]

schweinsteiger, manchester united'ın çiçeği burnunda menajeri jose mourinho'nun en dikkat çeken ayrılığı olabilir.

bbc'de yer alan habere göre alman futbolcu 9 kişilik satış listesinde bulunuyor. mourinho onunla birlikte adnan januzaj, will keane, james wilson, andreas pereira, cameron borthwick-jackson, tim fosu-mensah, tyler blackett ve paddy mcneir'i göndermek istiyor.

united, 31 yaşındaki schweinsteiger'i geçtiğimiz sezon 14.4 milyon sterlin karşılığında bayern münih'ten transfer etmişti. fakat bu transferden beklenen verimi alamadı. alman futbolcu sezonun büyük bölümünü sakat olarak geçirdi. toplamda 31 maça çıktı ama takımın son 34 maçının sadece 7'sinde oynadı.

alman futbolcu euro 2016'da forma giydi ve sonradan oyuna girdiği maçta ukrayna'ya gol de attı.

david moyes döneminde sivrilen adnan januzaj da listede dikkat çeken bir diğer isim. belçikalı futbolcu perşembe günü takımla antrenmana çıkmadı. schweinsteiger, kariyerinde 8 kez almanya şampiyonluğu, 7 almanya kupası ve bir kez de uefa şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamıştı. futbola bayern münih'te başlayan ve 2015'e kadar aynı kulüpte devam eden schweinsteiger, geçen sezon ingiltere temsilcisi manchester united'a transfer olmuştu.

mourinho şu ana kadar ibrahimovic ile birlikte villarreal'den eric bailly, dortmund'dan henrikh mkhitaryan'ı renklerine bağladı.

kaynak: bbc

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;