Deprem

Muğla'da deprem

Ula'da 5 büyüklüğünde deprem oldu.

Konular: Deprem
[Fotoğraf: AA]

muğla ve çevresi akşam saatlerinde merkez üssü ula'nın kavakçalı mahallesi olan ve richter ölçeğine göre 5 büyüklüğünde bir depremle sallandı.

boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi deprem araştırma enstitüsü'nün merkezi üssünü muğla'nın ula ilçesi'ne bağlı kavakçalı mahallesi olarak saptadığı deprem, saat 17.22'de yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldi. yüzeyde olduğu için ula ve köyceğiz başta olmak üzere muğla'nın tüm ilçelerinde şiddetli hissedilen deprem kısa süreli paniğe neden oldu.

yetkililer ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir hasarın oluşmadığını söyledi.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;