Fenerbahçe

Nani Valencia'ya transfer oldu

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Luis Nani, İspanyol takımı Valencia'ya transfer oldu.

Nani'nin ilk golünde pası veren isim Van Persie'ydi. [AA]

fenerbahçe'nin portekizli futbolcusu luis nani, serbest kalma bedeli olan 8.5 milyon euroyu ödeyen ispanyol takımı valencia'ya transfer oldu.

fenerbahçe transferi resmi sitesinden şu ifadelerle duyurdu;

"ispanya’nın valencia kulübü 2015-2016 sezonunda kulübümüzde forma giyen luis nani için 8.5 milyon euro’luk serbest kalma bedelini yatırmış olup portekizli futbolcuyu transfer etmiş bulunmaktadır. luis nani’ye kulübümüze hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni dönemde kendisine başarılar diliyoruz."

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;