Türkiye

Nejat İşler taburcu oldu

Sinema ve dizi oyuncusu Nejat İşler üç aylık tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi. Sanatçının kontrol ve tedavileri ayakta sürecek.

Konular: Türkiye
İşler taburcu olduktan sonra Twitter hesabından bu fotoğrafı paylaştı. "Selamlar, sevgiler" mesajı verdi.

2013 eylül ayında 'intikam' adlı televizyon dizisinden rahatsızlığı nedeniyle ayrılıp bodrum’a yerleşen nejat işler, hastanede geçen uzun tedavi sürecinin ardından taburcu oldu.

17 ocak'ta bodrum'da yoğun bakıma kaldırılan işler, 8 şubat'tan beri istanbul'da amerikan hastanesi’nde tedavi altındaydı. 

hastane sanatçının durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“8 şubat 2014 tarihinde başka bir hastaneden yoğun bakım ünitemize transfer olan nejat işler, sağlık durumundaki olumlu gelişmelerin ardından ayaktan kontrol ve tedavilerine devam etmek üzere hastanemizden taburcu olmuştur."

sanatıçıysa twitter hesabında bir not paylaştı. kendisi için dua eden, iyi dileklerde bulunanlara teşekkür etti. 

42 yaşındaki işler, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solumun ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı.

sanatçı, ailesinin isteği üzerine ambulans uçakla istanbul'daki bir hastaneye sevk edilmiş ve 23 ocak'ta kendisine zatürre teşhisi konmuştu. 

'gurur'la başladı

işler, 1994’te 'gurur' dizisiyle girdiği oyunculuk kariyerinde’deli yürek’ ve ‘şehnaz tango’ gibi dönemin popüler dizilerinde oynadı.

sinemada da kalburüstü oyunculuğuyla dikkat çekti. 2004’te "mustafa hakkında her şey", 2007’de "barda"  ve 2010’da 90’ların ünlü radyo programından esinlenilerek çekilen "kaybedenler kulubü"ndeki oyunculuğuyla sinemadaki kült karakter imajını pekiştirdi.

işler,  "tuhaf şehir hikayeleri", "biz zavallı erkekler" ve "yalnızlık benim gizli sevgilim" adlı üç kitap yayınladı.

kaynak: dha
 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;