Türkiye

Nişantaşı’nda silahlı saldırı

İstanbul’un Nişantaşı semtindeki bir eğlence mekânında gerçekleşen silahlı saldırıda bir kişi öldü, iki kişi yaralandı.

Konular: Türkiye
Silahlı saldırı sonrası kaçan araçlardan biri taksiyle çarpıştı. [Fotoğraf: DHA]

sabah 06:00 sıralarında gerçekleşen olayda, iki araçla nişantaşı rumeli caddesindeki eğlence mekânının önüne gelen kişiler, kulüp girişine üst üste ateş etti. mekânın güvenlik görevlileri silahla karşılık verince saldırganlar olay yerinden kaçtı.

kaçan saldırganlardan biri aracının direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce taksiye daha sonra da bir iş yerinin vitrinine çarptı. kaza yapan aracını olay yerinde bırakan saldırgan diğer araca binerek kaçtı.

silahlı saldırıda yaralanan üç kişi, şişli hamidiye eğitim ve araştırma hastanesi'ne kaldırıldı. yaralılardan biri hastanede hayatını kaybetti. diğer iki kişinin tedavisi sürüyor.

kaynak: dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;