Fenerbahçe Ülker

Obradovic’ten kalma sinyali

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic, 'Sanırım Fenerbahçe ile çok daha uzun zaman birlikte olacağım' dedi.

Konular: Spor, Basketbol
Obradovic, Fenerbahçe Ülker'i tarihinde ilk kez Euroleague Dörtlü Finali'ne taşıdı. [Fotoğraf: Özgür Tekşen / AJT]

obradovic, fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım ve erkek basketbol takımının sponsoruyla olumlu bir görüşme yaptığını belirterek, şunları söyledi:

"yıl boyunca onların verdiği desteğe tüm yüreğimle teşekkür etmek istiyorum. onların çok net düşünceleri var. madrid'de, türkiye'den gelen çok sayıda taraftarımızla yaşadığımız tecrübe, fenerbahçe'nin daha uzun yıllar bu düzeyde olmasını sağlamalı. çünkü herkes bunu istiyor. henüz resmi olarak söyleyemem ama başkan ve sponsorla konuştuklarımızdan sonra sanırım fenerbahçe ile çok daha uzun zaman birlikte olacağım."

zeljko obradovic yönetiminde tarihinde ilk kez euroleague’de dörtlü final’e kalan ve real madrid’e kaybeden fenerbahçe ülker, üçüncülük için pazar akşamı cska moskova ile karşılaşacak.

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;