Bilim-Teknoloji

Oculus'tan önemli transfer

Facebook tarafından satın alınan sanal gerçeklik cihazı üreticisi Oculus VR, oyun firmasında çalışan sanal gerçeklik uzmanı Michael Abrash'ı transfer etti.

Konular: Bilim-Teknoloji

Haberin Öne Çıkanları

Oculus hızlı başladı

Oyun geliştirici transfer etti

Sanal gerçeklik atağı

Oculus'tan önemli transfer

facebook'un yaptığı en son satın alma ile bünyesine kattığı oculus vr, sanal gerçeklik cihazları üretiyor. satın almanın üzerinden henüz bir hafta geçmeden oculus vr'dan transfer haberi geldi.

transfer için seçilen kişi ise oyun firması valve'den michael abrash oldu. abrash daha önce volve'in kendi sanal gerçeklik projesi üzerinde çalışıyordu. oculus vr'de şef bilim insanı görevine getirilen abrash, sektörde oyun konusunda yaptığı çalışmalarla biliniyor.

oyun sektöründe birçok firmada çalışan abrash, oculus vr'ın oyun dünyasındaki sanal gerçeklik projelerine yön verecek.

yapılan transfer oculus vr'in bu alandaki ilk çalışması değil. geçen yıl ünlü quake oyunun geliştirici id software'den john carmack da ekibe katılmıştı.

kaynak: oculus vr

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;