2014 Dünya Kupası

'Ölüm grubu'nda tur mücadelesi

Grupların en zoru olarak değerlendiren D Grubu'nda sürpriz Kosta Rika'nın ardından gruptan çıkacak takım bugün belli oluyor.

Konular: Futbol, İtalya
Luis Suarez, Premier League'i gol kralı olarak tamamlamıştı. [Reuters]

dünya kupası'nda son grup maçları oynanıyor. d grubu'nda ilk iki maçını kazanarak sürpriz bir şekilde ikinci tura adını yazdıran kosta rika saat 19.00'da kupaya erken veda eden puansız ingiltere ile karşılaşacak.

bu maçta ingiltere teknik direktörü roy hodgson genç oyunculara şans verecek. kaleye joe hart'ın yerine ben foster geçecek. adam lallana, ross barkley, james milner gibi isimler maça ilk 11'de başlayacak.

günün en heyecanlı geçmesi beklenen maçı ise italya ile uruguay arasında. 

Tur atlayan takımlar

brezilya
meksika
kosta rika
arjantin
belçika
hollanda
kolombiya 
şili
yunanistan
uruguay
nijerya

prandelli'nin öğrencileri ilk maçta ingiltere'yi 2-1 yenmiş daha sonra ise kosta rika'ya 1-0 mağlup olmuştu. italyanların üç puanı var, averajla ikinci sıradalar.

turnuvaya 3-1'lik kosta rika mağlubiyetiyle başlayan uruguay ise  ikinci maçında ingiltere'yi suarez'in golleriyle yendi. bu maçın başlama saati de 19.00. italya'ya, bir üst tura geçmek için beraberlik yeterli. uruguay'ın ise kazanması gerekiyor.

fildişi sahili'nin rakibi yunanistan

gece 23.00'te ise iki c grubu maçı var.

ilk iki maçını kazanan grup lideri kolombiya bir puanlı japonya ile karşılaşacak. japonlar tek puanlarını yunanistan'dan almıştı.

grubun diğer maçı ise fildişi sahili ile yuunanistan arasında. afrika temsilcisinin üç, yunanistan'ın bir puanı var.

c grubu'nda da üç takımın da tur şansı sürüyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;