Futbol

Orduspor ikinci lige düştü

Türkiye 1. Futbol Ligi'nde Orduspor, sezonun bitimine beş hafta kala ligden düşen ilk takım oldu.

Konular: Spor
Orduspor 29 haftada 11 puan topladı. [Fotoğraf: AA]

29'uncu hafta mücadelesinde orduspor deplasmanda, bucaspor'a 2-0 mağlup oldu. 11 puanda kalan orduspor, ligin bitimine beş hafta kala ligden düştü.

ligde 16'ncı sırada bulunan ve bir maçı eksik olan manisaspor'un 26 puanı bulunuyor. ligde kalma mücadelesi veren bucaspor ise bu galibiyetle puanını 27'ye yükseldi ve manisaspor'un bir puan önüne geçti.

bucaspor'a galibiyeti getiren goller 18'de emre şahin ve 74'te ferhat çulcuoğlu'ndan geldi. buca'da emin aladağ 76'da kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı.

2010-11 sezonunda süper lig'e yükselen orduspor, iki sezon bu ligde mücadele etti. 2012-13 sezonunda birinci lige düşen orduspor, geçtiğimiz sezon play-off oynamasına rağmen süper lig'e geri dönmeyi başaramadı. mor beyazlılar, bu sezon maddi sorunlar nedeniyle uzun süredir genç oyunculardan oluşan bir kadro ile mücadelesini sürdürüyor.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;