Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu

Orhan Gencebay ifade verdi

Sanatçı Orhan Gencebay, 25 Aralık yolsuzluk soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

Konular: Türkiye
Orhan Gencebay tanık sıfatıyla ifade verdi. [Fotoğraf: AA/Arşiv]

istanbul cumhuriyet başsavcılığı’nca yürütülen 25 aralık yolsuzluk soruşturması kapsamında ifadeler alınmaya devam ediliyor.

terör ve organize suçlar soruşturma bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bugün sanatçı orhan gencebay şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

gencebay, öğleden sonra çağlayan’daki istanbul adalet sarayı’na geldi. ifadesi, soruşturma savcıları ismail uçar, fuzuli aydoğdu ve irfan fidan tarafından alınan gencebay, yaklaşık bir saat adliyede kaldı.

orhan gencebay’ın soruşturma kapsamında teknik ve fiziki takibe alınan bazı şüpheliler ile yaptığı görüşmelerin teknik takibe takıldığı öğrenildi. gencebay’a bu görüşmelere ilişkin bazı soruların sorulduğu ifade edildi.

savcıya bilgi verdim

adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan gencebay,  savcılara bilgi verdiğini belirtti. “bizim bir olayımız yok allah’a şükür” dedi. gazetecilerin “25 aralık soruşturması ile ilgili mi geldiniz?” sorusu üzerine “o nedir bilmiyorum.” diye yanıt verdi.

kaynak: al jazeera

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;