PKK

Osmaniye'de 1 asker şehit

Osmaniye'nin Hasanbeyli ilçesinde düzenlenen operasyonda yaralanan asker şehit oldu.

Konular: PKK, Türkiye
[ARŞİV] [Fotoğraf: AFP / Arşiv]

genelkurmay başkanlığı'nın internet sitesinde, pazartesi günü saat 06:15'te, osmaniye'nin hasanbeyli ilçesinde bir gün önce dört rüzgâr tribününün pkk'lılar tarafından el yapımı patlayıcıyla kullanılamaz hale getirilmesi sonrasında operasyon başlatıldığı ve bu çatışmada bir askerin yaralandığı belirtildi.

açıklamada şöyle denildi:

"çıkan çatışmada, kahraman bir silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış, derhal helikopter ile adana çukurova üniversitesi balcalı hastanesi'ne sevk edilmiş, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur."

kaynak: genelkurmay başkanlığı

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;