Türkiye

Otobüs markete girdi

Denizli'de otomobille çarpışan belediye otobüsü bir marketin duvarına çarparak durabildi. İki kişi öldü, 16 yaralı var.

Konular: Türkiye
Denizli'de otomobille çarpışan belediye otobüsü ağaçları devirdikten sonra market duvarına çarparak durabildi. [Fotoğraf: AA]

bursa caddesi'nde ilerleyen belediye otobüsü karşı yönden gelen otomobille çarpıştı.

kontrolden çıkan otobüs yol kenarındaki ağaçları yıkıp marketin duvarına çarptı.

kazada sıkışan 35 yaşındaki otobüsün şoförü ile 20 yaşındaki bir yolcu hayatını kaybetti. otomobilde ve otobüste bulunan 16 kişi yaralandı.

kaza sırasında markete ait bahçede olan kişiler de ezilme tehlikesi atlattı.

trafik ekipleri kaza nedeniyle caddeyi bir süreliğine araç trafiğine kapattı.

öğle saatlerinde de istanbul kabataş'ta kontrolden çıkan bir yolcu otobüsü iskele önündeki durakta bekleyenlere çarpmıştı.

kabataş'taki olay, istanbul'da son bir haftada meydana gelen ikinci otobüs kazasıydı. arife gününde de tem otoyolu'nda bir halk otobüsü yanmış ve dört kişi ölmüştü.

kaynak: aa, dha

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;