Türkiye

Özdağ MHP genel başkanlığına aday

MHP'de geçen ay partide kongre çağrısı yapan ve genel başkan yardımcılığından istifa eden Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, genel başkanlığa adaylığını açıkladı.

Konular: MHP
[Fotoğraf: AA]

mhp gaziantep milletvekili ümit özdağ tbmm’deki basın toplantısında bir gazetecinin; “gazetelerde genel başkanlığa aday olacağınız söyleniyor doğruluk payı var mı?” sorusuna “basında okuduğunuz doğrudur” diyerek yanıtladı. ümit özdağ bir süre önce genel başkan yardımcılığı görevinden istifa etmişti..

milliyetçi hareket partisi'nde 1 kasım seçimlerinden sonra başlayan "yönetim değişikliği" tartışması muhalif kanadın "kongre toplansın" talebiyle topladığı imzalar ile dava açmasıyla mahkemelik olurken, genel merkez delegeleri ve il başkanları büyük çoğunlukla muhalifler için imza veren teşkilatları kapatmaya başlamıştı. 

daha önce meral akşener ile mhp eski iğdır milletvekili sinan oğan ile koray aydın da genel başkanlığa aday olduğunu ilan etmişti. 

kaynak: aa

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;