Transfer

Papadopoulos’tan veda mektubu

Trabzonspor’un yeni transferi Avraam Papadopoulos, yazdığı veda mektubunda, Olympiakos’tan teknik direktör Michel yüzünden ayrıldığını söyledi.

Konular: Spor, Futbol, Trabzonspor
Papadopoulos Olympiakos ile beş lig şampiyonluğu yaşadı. [Fotoğraf: Getty Images]

yunan savunma oyuncusu, olympiakos teknik direktörü michel’in kendisine inanmadığını belirtti.

papadopoulos, yunan kulübünün internet sitesinden yayınlanan mektupta, “düşündüm ve son zamanlarda teknik direktörden takdir göremediğim ve bir parçası olmakta zorlandığım bu kulüpten ayrılmaya karar verdim. artık onunla birlikte çalışmam mümkün değildi” ifadelerini kullandı.

29 yaşındaki savunmacı, 2008’de transfer olduğu olympiakos’ta kaptanlığa kadar yükselmişti.

papadopoulos, 36 kez forma giydiği yunanistan milli takımı’nın 23 kişilik dünya kupası kadrosuna alınmamıştı.
olympiakos yaz transfer döneminde savunmaya eric abidal, arthur masuaku ve alberto botia’yı transfer etti.

kaynak: reuters

 

Yorumlar

Bu sitede yer alan içerikler sadece genel bilgilendirme amacı ile sunulmuştur. Yorumlarınızı kendi özgür iradeniz ile yayınlanmakta olup; bununla ilgili her türlü dolaylı ve doğrudan sorumluluğu tek başınıza üstlenmektesiniz. Böylelikle, Topluluk Kuralları ve Kullanım Koşulları'na uygun olarak, yorumlarınızı kullanmak, yeniden kullanmak, silmek veya yayınlamak üzere tarafımıza geri alınamaz, herhangi bir kısıtlamaya tabi olmayan (format, platform, süre sınırlaması da dahil, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla) ve dünya genelinde geçerli olan ücretsiz bir lisans hakkı vermektesiniz.
;